Print

Postojnska jama i Ljubljana, 26.prosinca 2017.

17. 12. 06
posted by: dmc4
Hits: 878

PROGRAM PUTOVANJA:
Polazak autobusa u 9:30 sati iz Zagreba s južnog parkirališta Gradskog poglavarstva. Ugodno putovanje do POSTOJNE. Postojnska jama je jedna od 20 vapnenačkih riznica slovenskog krasa koje su uređene i otvorene za posjetitelje. Dugačka je 20 km i prepuna divnih podzemnih prolaza, galerija i soba koje je u posljednjih 20 godina posjetilo preko 30 milijuna ljudi. Postojna je i najveća špilja otvorena u cijeloj Europi. Lako je prohodna, a jedan dio ove prekrasne prirodne atrakcije obilazi se i vlakićem. No, u božićno vrijeme ovaj prekrasni prostor kraškog podzemlja pretvara se u jedinstvenu pozornicu – pozornicu živih jaslica! Već 25 godina posjetitelji mogu, uz laganu šetnju kroz postojnsko podzemlje, uživati u živoj prezentaciji biblijskih prizora Isusova rođenja, a blagdanskoj atmosferi na originalan način doprinose i božićna glazba te igra svjetala.

Nakon obilaska Postojne slobodno vrijeme za odmor i osvježenje te posjet mini božićnom sajmu koji će biti organiziran na trgu ispred ulaza u Postojnsku jamu. Slijedi odlazak u glavni grad Slovenije. Po dolasku u LJUBLJANU informativna šetnja središtem grada, a potom slobodno vrijeme za uživanje u božićnom ugođaju! Polazak prema Zagrebu predviđen je oko 20:30 sati. Dolazak na mjesto polaska u kasnim večernjim satima.

Cijena aranžmana iznosi 160 kn po osobi

ARANŽMAN UKLJUČUJE: prijevoz autobusom turističke kategorije prema programu, licencirani turistički pratitelj putovanja, posjet Ljubljani, jamčevno osiguranje i osiguranje od odgovornosti agencije, troškove organizacije. ARANŽMAN NE UKLJUČUJE: ulaznicu za Postojnu uz prikaz živih jaslica + naknada za rezervaciju termina – 22 eura odrasli, 18 eura mladi 16 – 25 godina, 15 eur djeca 6 – 15 godina (obavezna prijava u agenciji, plaćanje na licu mjesta u eurima). Napomena: Obilazak Postojnske jame traje oko 2 sata. Preporučamo udobnu obuću i toplu odjeću (temperatura u jami je cca 10 stupnjeva Celzijusa). ZA OVO PUTOVANJE POTREBNA JE VAŽEĆA OSOBNA ISKAZNICA ILI PUTOVNICA! Za ovo putovanje potrebno je min. 40 putnika. U slučaju manjeg broja zadržavamo pravo otkaza putovanja. Ostali uvjeti prema Općim uvjetima i uputama za turističke aranžmane agencije Autoturist-park. Preporučamo uplatu putnog osiguranja i osiguranja od otkaza putovanja.

Sve informacije i rezervacije na:

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ili
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ili na
091 310 20 15.